Triple R filters

Het origineel en nog steeds het beste!

Triple R’s continue investering in onderzoek en ontwikkeling levert de hoogste efficiëntie in oliefiltrering. Bescherm uw investeringen terwijl productiviteit wordt verhoogd.
Onze filterelementen zijn ontworpen om industriële oliën te zuiveren, alles van vaste deeltjes, water, slib, lak en oxidatie resten te verwijderen.

Alle Triple R filterelementen zijn Multipass-getest en garanderen consistente en reproduceerbare micron ratings en filter efficiency. Het filterelement bestaat uit 4 maten (30, 50, 100 en 300), in diverse filtermaterialen van cellulose naar polyester naar PP, en in 2 verschillende setups (standaard setup of ‘double stage’ D-serie setup).

Het Triple R 3-traps filtratieconcept.

  • De axiale stroom zorgt voor een 114 mm dikke filteropbouw.
  • De combinatie van Triple R’s speciaal cellulosemateriaal en de dikte van het element maakt het absorberen van water en slib mogelijk.
  • Het onderste deel wordt samengeperst door een kartonnen mantel, waardoor een nog fijner filter medium wordt gecreëerd.
  1. Grote deeltjes blijven boven op het element.
  2. Kleinere deeltjes worden in de bovenkant gevangen in het niet-gecomprimeerde deel.
  3. De kleinste deeltjes worden gevangen in het onderste gecomprimeerde deel.
X-series
M-series
E-series
WE-Series
D-Series
X-series M-series E-series WE-Series D-Series

TIP: gebruik Triple R om uw systeemconditie te analyseren.

Wanneer u het deksel van onze Triple R-behuizingen opent, ziet u de bovenkant van het filterelement. Het uitzicht op het filterelement en het type verontreinigende stoffen die bovenop liggen maken de conclusie over uw systeemconditie mogelijk.